KUMON GRANOLLERS

Centre educatiu

En Kumon, el nostre objectiu és que tots i cadascun dels nens es converteixin en alumnes capaços d’abordar conceptes acadèmics per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar, autònoms i amb una actitud positiva davant l’estudi.

Els programes Kumon són únics i persegueixen desplegar tot el potencial de cada nen desenvolupant la seva capacitat i conreant la seva autonomia. Un cop realitzada una prova de nivell gratuïta, el nen comença els programes pel punt de partida individualitzat que li correspon, el que senti una base sòlida perquè l’aprenentatge sigui eficaç. El seu progrés al llarg dels mateixos s’adaptarà a les seves necessitats individuals, garantia que no deixa de créixer i assolir els seus objectius.

Com a alumne Kumon, el nen adquirirà unes habilitats d’estudi de valor incalculable i augmentarà la confiança que té en si mateix a mesura que vagi convertint-se en un alumne autònom. Per mitjà de l’estudi diari dels singulars quadernets del mètode Kumon, el nen s’esforçarà per estudiar per sobre del nivell de competència que es consideraria propi per a la seva edat, el que li permet desplegar el seu potencial dins i fora de l’escola. A més d’estudiar diàriament una quantitat adequada de tasques a casa, acudirà al centre Kumon dues vegades per setmana.

L’objectiu de Kumon mira a llarg termini: infon al nen la confiança de prendre les regnes del seu aprenentatge, el que augmenta la seva motivació per tenir èxit.

GALERIA

CONTACTE

DireccióCarrer Gregori Resina, 4 – 08401 (Granollers)
Telèfon913 231 053

Mòbil – 649 35 94 99
Webhttp://www.kumon.es