NATUR HOUSE

Nutrició i dietètica

A Naturhouse del carrer Girona de Granollers t’oferim la solució per la pèrdua de pes i mantenir una alimentació saludable. En una primera visita et pautem un objectiu de pes que aconseguirem gràcies al nostre mètode Naturhouse, complint tres pilars fonamentals: un pla dietètic personalitzat, assessorament nutricional setmanal unit als complements alimentaris.

La pèrdua de pes és gradual i progressiva. En base als resultats setmanals, t’anem adaptant tant el pla dietètic com els complements alimentaris. La duració de l’etapa es variable en funció del teu objectiu. I t’ajudem a mantenir el pes obtingut gràcies a les etapes d’estabilització i manteniment.

A Naturhouse treballem amb complements alimentaris a base d’ingredients naturals i especialment formulats amb extractes de plantes i fruits, minerals i vitamines. També tenim productes d’alimentació rics en fibra, baixos en sucre i poques calories per complementar i ajudar-te a gaudir d’una alimentació equilibrada. No t’ho pensis més i demana’ns hora al teu centre del carrer Girona de Granollers.

GALERIA

CONTACTE

DireccióCarrer Girona, 96 08402 (Granollers)
Emailnaturhousegranollers@gmail.com
Telèfon93 173 99 37

XARXES SOCIALS