+QUE SOL

+queSol és una empresa familiar que des de l’any 2003 ofereix serveis de bronzejat i estètica científica a Granollers. Des d’aleshores el nostre objectiu ha estat sempre donar el millor servei al millor preu. És per això que estem en constant recerca i formació sobre les últimes tendències en bellesa i salut.

El nostre centre ofereix serveis professionals de bronzejat UVA i DHA (autobronzejat) i tractaments d’estètica per a homes i dones de totes les edats. Posem a la vostra disposició un equip seriós i preparat, amb una llarga trajectòria professional en el sector, que us atendrà i assessorarà personalment.

Els millors serveis de bronzejat i estètica professional

A +queSol ens preocupem de la vostra salut i benestar, per això sempre fem un anàlisi previ de la vostra problemàtica abans d’iniciar qualsevol tractament. Oferim un servei gratuït d’analítica, diagnòstic i prescripció de plans de bellesa. Tot personalitzat i amb la màxima confiança i discreció.
La nostra filosofia no és una altra que la d’oferir una bona atenció al client amb un tracte agradable i familiar, sense descuidar en cap moment la qualitat del servei.

GALERIA

CONTACTE

DireccióCarrer Joan Prim, 73 08401 (Granollers)
Emailinfo@mesquesol.com
Webhttp://mesquesol.com