L´associació

Aquets són alguns del nostres seveis als associats

Informació i assessorament

Comerç de Dalt es cuida en tot moment de mantenir informat, per els diferents canals als associats, noves normatives, dades de obertura dels dies festius, facilitem la comunicació amb les diferents entitats i Ajuntament, per facilitar les teves consultes entre d´altres coses…

Cursos de formació gratüits

Els cursos de formació són una de les eines, que més ens poden ajudar a millorar alguns dels aspectes que surten en el nostre dia a dia.
Comerç de Dalt informa regularment dels cursos gratüits que podem realitzar en Granollers.
Tractem les peticions dels nostres associats per aconseguir cursos d´interés.

Campanyes i esdeveniments

Durant tot l´any Comerç de Dalt organitza diferents campanyes de promocions, fidelització de clients i esdeveniments.
Consulta el calendari a l´apartat d´esdeveniments.

Un espai a internet d´interés, el nostre web

La web de Comerç de Dalt es renova per complert, en aquest nou espai, les botigues associades tenen una presència destacada, treballem per aconseguir un posicionament òptim a internet i donar informació, útil i d´interés per als usuaris.

Xarxes socials

El dia a dia el trobaràs a les nostres Xarxes socials, un espai de noticies de la nostra ciutat, curiositats dels nostres associats i promocions.

Promocions de Comerç de Dalt

El butlletí d´ofertes i promocions de Comerç de Dalt, serà una de les novetats, els usuaris que ho desitgin, rebran el newsletter oficial de promocions exclusives del nostres associats un cop al més.

Descomptes exclusius per als nostres associats

Els nostres associats, tenen un espai de promocions i descomptes, de les diferents empreses amb les que Comerç de Dalt col.labora.

Vols associar-te a Comerç de Dalt?

Envian´s la teva informació amb el següent formulari, o per correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.