Campanya de Sant Valentí 2018

En motiu de la campanya de Sant Valentí 2018, Comerç de Dalt ha realitzat un concurs a internet on els nostres seguidors de forma totalment gratuïta podien guanyar dos sopar dobles en Establiments associats.

Hem aprofitat el creixement de les nostres xarxes socials, hem realitzat un al Facebook i l’altre a Instagram. Al Facebook hem sortejat un sopar per a dues persones gràcies a la col·laboració de la pizzeria Arcobaleno on la publicació va arribar a més de 300 persones i la guanyadora ha estat Judit BC. A l’Instagram hem sortejat un sopar per a dues persones gràcies a la col·laboració del restaurant Montagú (La petita fàbrica d’entrepans) on la publicació ha arribat a més de 350 persones i la guanyadora ha estat _hachikamakeup_ (Sonia).

Els sorteigs els fem amb la pàgina www.sortea2.com, i ho gravem en vídeo sempre, perquè no hi hagi cap problema.

Volíem agrair a tots els participants i dir-vos que no serà l’únic sorteig que farem aquest any, així que romaneu atents a les nostres xarxes social, ja que cada mes tenim una campanya preparada per als clients dels nostres associats i recorda que tu pots ser el guanyador del proper sorteig.

        

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *