Com crear la imatge corporativa del meu negoci en senzills passos?

La imatge corporativa que desprengui el nostre negoci és tan important com l’activitat que realitzem en aquest. D’ella es desprèn que els clients associïn la nostra marca a una activitat o a uns valors en concret. Pel que la seva importància és màxima.

No obstant això, des de Zinkers entenem a la perfecció que saber crear la imatge corporativa del nostre negoci és fonamental per a aconseguir l’èxit de totes les nostres marques. A continuació, una sèrie de consells que t’ajudaran a crear la imatge corporativa per al teu negoci.

Com s’ha de crear la imatge corporativa per al meu negoci?

  • Naming de la marca: És el primer element que l’audiència percep de la marca. És important que el nom del nostre negoci s’associï a l’activitat que es desprèn d’aquest. Al mateix temps, també ha de ser creatiu, fàcil de pronunciar, fàcil de recordar i perfectament diferenciable de la competència.

 

  • Logotip: L’elecció del logotip és un altre dels elements que cobra una major rellevància. Sent un element essencial per a la construcció de la marca corporativa. Per a poder triar el logo més adequat és imprescindible identificar i estudiar l’estil dels teus clients potencials. Així com pensar en el missatge que es desitja transmetre arran de nostres.

 

  • Eslògan: L’eslògan és fonamental per a generar credibilitat. Així com per a poder generar la màxima confiança en els teus futurs clients. És important que l’eslògan sigui capaç de generar atracció i de convertir-se en atractiu per a la nostra audiència. Malgrat que històricament l’elecció de l’eslògan sempre ha estat molt relacionat amb una elevada inversió en matèria econòmica, no convé oblidar que són moltes les opcions per les quals podem decantar-nos per a poder esprémer al màxim totes les necessitats amb les quals comptem.

 

  • La pàgina web: Els últims mesos ens han demostrat la importància de comptar amb una pàgina web per al nostre negoci. No hi ha dubte que, immersos en plena era de la digitalització, la presència en línia és una de les millors inversions que podrem dur a terme. Elements com ara el domini del nostre negoci, unit al disseny d’aquesta, és fonamental. Per a això, és important que tinguem en compte tots els elements que són importants en l’era actual: el posicionament SEO, que el disseny sigui responsive… Diferents aspectes que podran millorar la nostra notorietat en la web.

 

  • El disseny de l’embalatge: En el cas que comptis amb un producte o un servei que desitgis vendre, el disseny de l’embalatge és fonamental. Sent un element diferenciador respecte a la nostra competència.

 

Crear la imatge corporativa del nostre negoci és molt més senzill del que sembla. Invertir únicament en aquells elements que poden provocar-nos el major retorn és una de les millors decisions per les quals podrem optar. Des de Zinkers podem ajudar-te a aconseguir els millors resultats per al teu habitatge. A què esperes per a confiar en els nostres serveis?