L´associació

Per què és comerç de proximitat, productes i serveis de qualitat i molta varietat.

Inici

Aquí trobem botigues de tota la vida i d’altres de noves i una gran oferta de serveis.

Pots fer un esmorzar de forquilla, fer una degustació, un tast de vi, fer un aperitiu, dinar, berenar i sopar……. Ni ha per a tots els gustos.

Et trobaràs que aniràs a una fruiteria et diran on anar a buscar el peix, a la peixeteria et diran on anar a rentar el vestit de la última celebració, a la tintorería on hi ha la millor carn de cabrit, a la carnisseria et diran on tenen aquell detall per el teu amic, la papereria t’adreçeran el lloc més proper per trobar les piles, la ferreteria t’aconsellarà a on hi ha aquell calçat per caminar per la muntanya i mentres t’emproves les botes pensaràs que has de comprar pinso pel gos, i en acabat sabràs que només anant a comprar al dia a dia has après que al voltant teu, molt aprop, tens tot allò que et faci falta.

Has conegut gent de confiança, has col.laborat en el funcionament de l’economia familiar, per tant fas barri, t’has estalviat diners perquè has comprat allò que necessitaves.

Només us demano una cosa, que no perdem aquest comerç de barri sinó al contrari que amb eines noves el fem créixer més i més; ho tenim a les nostres mans, cal aprofitar-ho.

Miquel Fernandez Salgot
President de Comerç de Dalt

Per més informació

Si vols rebre més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres.