Èxit en la mostra de la nova campanya anual

Aquest dijous vam presentar l’inici d’una nova campanya anual, “La gent de Dalt”, on volem posar en valor la figura del botiguer a partir d’unes fotografíes i entrevistes personals als nostres associats. En la mostra vam exposar sis mostres d’aquestes entrevistes, que anirem penjant setmanalment al nostre blog, xarxes socials i als mitjans de comunicació locals.

Volem que coneguis la història que hi ha darrere de cada negoci, tot l’esforç que això comporta, el que els fa a seguir endavant en els moments menys bons i que et sentis més proper als botiguers de la zona nord de Granollers, ja que es parla molt del comerç de proximitat, però no es parla de la gent i nosaltres volem fer-ho.

Agraïr als 6 valents que han fet possible aquesta mostra amb les seves fotografies i entrevistes, també agrair un dels nostres associats, Navarro Fotògraf del passeig de la muntanya, 52 que amb una divertida sessió, que ha mostrat la cara més interessant i humana dels botiguers.

Per últim també volem agrair als mitjans de comunicació com VOTV i el el9nou, SomGranollers a les persones de l’ajuntament que s’han acostat a interessar-se sobre la campanya i a tothom que passejava, perquè recordeu que aquesta campanya és per a tots vosaltres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *