Fareed Khan (Pura India Granollers)

Quarta entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, avui us presentem l’entrevista realitzada a Fareed Khanun indi molt divertit, amb bona energia i que li encanta el tracte amb la gent. Va decidir obrir negoci amb productes, teràpies i activitats del seu país natal per apropar-nos una mica més a la seva cultura.

Coneix-lo una mica més amb aquesta entrevista.

Com et descriuries?

Sóc una bona persona, m’agrada el tracte amb la gent des del sentit de l’humor amb respecte.

Sóc treballador, perseverant i perfeccionista. M’agrada cuidar el detall i la qualitat de tot el que faig.

En quin momento de la teva vida vas decidir obrir un negoci propi?

Des de petit he tingut clar que volia ser empresari. Obrir un negoci en el qual pogués desenvolupar el que més m’agrada, per una banda, la meva passió per la salut holística a través del ioga i el massatge ayurvèdic de la medicina índia i l’altra banda la meva passió per ser comercial. Volia estar en contacte amb la gent i ajudar-la.

Tornaries a prendre la mateixa decisió?

Si

Perquè Granollers?

Perquè és on vivia la meva dona quan vaig venir a viure a Catalunya i perquè és un lloc on em sento feliç. M’agrada Granollers.

 

Perquè la zona de Comerç de Dalt?

Perquè m’agrada la zona, l’energia i l’ambient que estem creant entre tots els comerciants.

 

Com valores el vincle amb el client?

Per a mi el vincle amb el client és bàsic, molts dels nostres clients confien en nosaltres i amb el temps han esdevingut grans amics. A Pura Índia som una família que creix dia a dia.

 

Quina reacció et satisfà més dels teus clients?

M’encanta que els nostres clients em diguin que les classes de ioga els han ajudat molt a canviar la seva vida. També m’agrada que ens diguin que els nostres productes els encanten per la seva qualitat i originalitat. Però el que més m’omple és que els clients em diguin que quan entren a Pura Índia senten pau, que els dóna un especial benestar estar a la nostra botiga.

 

Com ha canviat el teu entorn de quan vas obrir el teu negoci a ara?

He conegut a persones molt interessants, he fet bons amics i he après molt de la cultura d’aquí que és molt diferent de la meva en molts aspectes.

 

Quan penses en com et vols mostrar al públic, que t’agradaria que et veiessin de tu?

M’agradaria que em veiessin com a una bona persona, feliç, amb bona energia, honest, generós i disposat a ajudar sempre. Algú en qui confiar.

 

Creus que la “atenció al client” s’ha substituït per les compres online i grans superficies?

No, per a mi són serveis diferents. Hi ha mercat per a tots. El nostre client valora l’assessorament personalitzat i professional però alhora càlid i proper. Valoren poder expressar els seus problemes i necessitats. La gent necessita contacte amb altres per estar equilibrats i feliços. Moltíssimes vegades fem de psicòlegs o amics que escolten.

Quins han estat els majors obstacles que has tingut que superar per arribar a consolidar el teu negoci?

Per una banda els alts costos de tenir un negoci: impostos, autònoms i sobretot els preus dels lloguers a Granollers. La burocràcia que moltes vegades no entenia. I també el poder combinar la vida personal amb tantes hores dedicades al negoci.

Què creus que la gent no sap dels comerciants?

Que la majoria hi posem molta passió en el que fem, que no tenim ajuda i correm grans riscos per donar calidesa i personalitat als carrers de les ciutats.

Que li diries a un nou emprenedor?

Que busqui una bona ubicació per al seu negoci, que tracti bé i amb respecte a la gent, que tingui bon producte. Que sobretot al principi tingui paciència i fortalesa per superar els obstacles. Però sobretot que no perdi la passió i la il·lusió per al seu projecte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *