Germans Carretero de Pizzeria Arcobaleno
Vint-i-vuitena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a els germans Carretero de la Pizzeria Arcobaleno.
Coneix-los una mica amb aquesta entrevista.
Com et descriuries?
Com una empresa humil.
En quin moment de la teva vida vas decidir obrir un negoci propi?
Als 24 anys vaig decidir obrir el negoci conjuntament al meu germà
Tornaries a prendre la mateixa decisió?
Si, malgrat tota la feina que comporta tenir el teu propi negoci, la satisfacció que els nostres clients es vagin feliços i tornin amb amics i familiars, fa que compensi totes les hores que hi ha de treball darrere.
Perquè Granollers?
Perquè visc en aquesta ciutat, per proximitat i per la bona gent vaig pensar que era la millor opció.
Perquè a la zona de Comerç de Dalt?
Per la seva ubicació i el preu dels locals era més econòmic.
Com valores el vincle amb el client?
Per a nosaltres, com comerç petit el que més valorem és el vincle d’amistat que es crea amb els nostres clients. Però sobretot ens satisfà que els nostres clients surtin contents de Arcobaleno i amb ganes de tornar a provar algun dels nostres plats o pizzes. Ja que això és un símptoma de que els ha agradat i que han estat a gust a la nostra pizzeria.
Quina reacció et satisfà més dels teus clients?
Com he comentat abans, el que més em satisfà és el vincle d’amistat que hem creat amb la majoria dels nostres clients.
Com ha canviat el teu entorn de quan vas obrir el teu negoci a ara?
Des que vaig decidir el meu obrir el negoci amb el meu germà, hem conegut a moltíssima gent que han canviat la nostra vida, d’una manera positiva
Quan penses en com et vols mostrar al públic, que t’agradaria que et veiessin de tu?
Com una persona treballadora, humil i que s’entrega per oferir el millor servei als seus clients.
Creus que la “atenció al client” s’ha substituït per les compres online i grans superfícies?
En el nostre cas no crec.
Quins han estat els majors obstacles que has tingut de superar per arribar a consolidar el teu negoci?
Quan un negoci obre les seves portes és una dels majors obstacles és el donar-se a conèixer.
Què creus que la gent no sap dels comerciants?
El que treballem a porta tancada.
Què li diries a un nou emprenedor?
Que faci el que li agradi, que valori si li compensarà en tots els aspectes i si creu que si, lluitar i no desanimar-se, ja que en el teu propi negoci sempre hi ha moments durs.