Gràcies a Loteria Emperatriz

Des de Comerç de Dalt volem donar les gràcies a l’administració de loteria “Loteria Emperatriz” per haver donat suport i col·laborat amb l’associació i la Loteria de Nadal 2019 amb el número 52449. 

Aquest passat diumenge dia 22 de desembre es va dur a terme, com cada any, el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2019, on va sortir, en primer lloc, premiat el número 26590.

Cada butlleta comprada de la loteria de Comerç de Dalt tenia el preu de 5€, dels quals 1€ ha estat un donatiu per a l’associació, destinats a diferents activitats, esdeveniments i campanyes per potenciar els comerços i empreses de serveis de la nostra zona, i és per això que també volem agrair a tots i totes els que heu comprat  i participat amb el nostre número!

A Loteria Emperatriz també podràs trobar la Bonoloto, el Euromillón, la Primitiva, Lotosurf, Quíntuple Plus, Travessa de futbol i la Loteria Nacional.

Corre! A l’Administració de loteria número 3 de Granollers – Emperatriz van repartir més de 650.000€ en premis durant l’any 2017.

Loteria emperatriz

Direcció – Camí Romà, 31 (Granollers)
Email – carmenloteria@gmail.com
Telèfon – 938464910

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *