Natalia Mariani de Mar del Plata

Quarantena primera entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a la Natalia Mariani de Mar de Plata – La paradeta Argentina.

Porta des dels 17 anys treballant de cara al públic i aquest mes de maig ha decidit obrir el seu propi negoci de menjar per emportar, amb algun producte tipic del seu país natal, Argentina.

És una dona optimista treballadora, responsable i está molt il·lusionada amb aquest nou projecte i perquè la gent coneix el producte, les seves arrels i el millor d’ella.

Coneix-la una mica més amb aquesta entrevista.

Natalia Mar del Plata Granollers

 

 

Com et descriuries?

Sóc una persona molt responsable, treballadora i optimista. M’agrada estar sempre activa, i lluitar pel que em fa feliç.

En quin moment de la teva vida vas decidir obrir un negoci propi?

Des dels 17 anys que treballo de cara al públic i sempre va donar voltes al meu cap tenir un negoci propi. Fa dos anys vaig ser mare, i va ser llavors quan vaig començar a veure la idea més pròxima, que potser era el moment de fer el canvi en la meva vida. I apostar per alguna cosa on jo fos la meva pròpia jefa.

Tornaries a prendre la mateixa decisió?

Fa pocs dies que vam inaugurar el local, tinc molta il·lusió que la gent conegui el nostre producte, donar a conèixer les meves arrels i per descomptat donar el millor de mi. De momento crec que va ser unes de les millors decisions que he pres en la meva vida, serà qüestió de temps i esperar veure els resultats.

Perquè Granollers?

Perquè vaig arribar fa 10 anys, deixant la meva Argentina estimada. Granollers em va enamorar des del primer moment, i crec que és una manera de retornar i agrair per tot el que m’ha donat el poble i la gent.

Perquè a la zona de Comerç de Dalt?

Estem molt prop del centre, de la zona comercial i hi ha diversos parcs i escoles pròximes. Creiem que és un bon lloc per a començar.

Com valores el vincle amb el client?

El vincle amb el client és la clau del negoci. Tants anys de cara al públic m’ha donat l’experiència del tracte amb la gent.

Quina reacció et satisfà més dels teus clients?

Sóc feliç quan un client es va satisfet i agraeix l’atenció rebuda. Et donen més forces i és una manera de saber que estàs fent les coses bé. El millor que et pot passar, és que un client et recomani.

Com ha canviat el teu entorn de quan vas obrir el teu negoci a ara?

Encara no puc donar resposta, ja que estem començant. Però sí que puc dir, que des que vaig arribar a la ciutat, fa 10 anys enrere, ha crescut molt, i per sort cada dia hi ha més gent que aposta per Granollers.

Quan penses en com et vols mostrar al públic, que t’agradaria que et veiessin de tu?

Que vegin l’esforç, les ganes i la senzillesa.

Creus que la “atenció al client” s’ha substituït per les compres online i grans superfícies?

La tecnologia ha acaparat molt, lamentablement cada dia hi ha menys tracte amb el client. Però la qüestió està a adaptar-se, i tractar d’arribar a les persones per altres mitjans.

Quins han estat els majors obstacles que has tingut de superar perarribar a consolidar el teu negoci?

Prendre la decisió és difícil, sempre està el dubte de si funcionarà o no? Però el que no arrisca no gana. I gràcies a Déu  tinc un marit que m’ha donat moltíssim suport en aquesta emprenedoria, una família i amics que sempre estan per a ajudar i aixecar-me en els moments més crítics.

Què creus que la gent no sap dels comerciants?

Començar de zero és difícil, crec que com a comerciant cal tenir molta actitud, ànim i forces. I a vegades la gent no ho valora, sense adonar-se, perquè no coneix la realitat que passem. Tenim molta il·lusió i dediquem els nostres dies sencers perquè el negoci funcioni.

Què li diries a un nou emprenedor?

Que mai baixi els braços, que cal lluitar i barallar contra el que sigui. Valorar el mercat i apostar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *