Núria Egea de Taller Imaginarte

Trenta-cinquena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Núria Egea de Taller Imaginarte.

Coneix-la una mica més amb aquesta entrevista

La gent de Dalt Taller Imaginarte

Com et descriuries?
Com una persona emprenedora, imaginativa(d’aquí el nom del Taller…IMAGINARTE), somiadora, i en continu creixement personal i professional.

Un adult amb esperit de NEN que viu amb passió cada projecte
I QUE VIU CADA DIA COM UN REPTE PER A MILLORAR LES SEVES CLASSES I LES SEVES OBRES.

 

En quin moment de la teva vida vas decidir obrir un negoci propi?
Sóc Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Granada, tinc formació en Art-teràpia i aparadorisme. Des de molt petita he dibuixat i pintat. Qualsevol tovalló, paper, cartó han estat el meu millor llenç en blanc. He tingut grans mestres en dibuix i pintura.
A Imaginarte vaig poder unir les meves dues passions: el dibuix i l’ensenyament.
Hi ha una frase de Carl Rogers, que defineix a la perfecció el moment que vaig viure fa 9 anys, quan vaig començar fer els meus primers esborradors d’Imaginar-te en una petita llibreta de butxaca I que encara ara com ara, està vigent. Diu així: “M’adono que si fos estable, prudent i estàtic, viuria en la mort.
Per tant, accepto la confusió, la incertesa, la por i els alts i baixos emocionals, perquè aquest el preu que estic disposat a pagar per tenir una
vida fluida, perplexa i excitant”.

Vaig apostar per la vida, pel meu somni, li dono a la meva ànima el que em demanava, vaig acceptar els sense sabors, els moments de solitud, les pors i inseguretats com a part del meu camí. Vaig apostar pel que més volia… per tenir la meva escola de Dibuix i Pintura.
De la petita llibreta vaig anar passant a una més gran, fins a arribar al dossier final de 500 fulles, que resumia en tinta negra el meu nou projecte de vida.
Vaig donar llum un 5 de setembre del 2010 al meu petit gran taller.

Imaginarte és un espai diàfan, familiar i acollidor. Caracteritzat per la seva ordre i fàcil accés al material.
Un espai viu i estimulant, on els alumnes aprenen i deixen lliure la seva imaginació. Un espai en el qual viure Art des de prop. Pensat per i per als alumnes.

 

Tornaries a prendre la mateixa decisió?
Per descomptat. Possiblement canviaria algunes decisions, perquè dels errors s’aprenen.

Perquè Granollers?
Perquè és la meva ciutat, i perquè és una ciutat compromesa amb la Cultura i amb alta sensibilitat, no només per a la música i la dansa.
Vaig sentir la necessitat de crear un espai per al dibuix i la pintura
DIFERENT DE LA RESTA.
És l’únic, ja que tenim un Equip Docent Multidisciplinari format per quatre generacions de professors d’art; Francisco Carrretero, Yolanda Casanovas, Catalina Flora i jo. Cadascun domina diverses tècniques. Des del més pur classicisme fins a l’art més actual i urbà.
Són classes personalitzades i adaptades al nivell de l’alumne. Grups reduïts. I tenim molta Flexibilitat horària.
Som més que un taller … A més:
• Organitzem excursions a museus per a tota la família
• Sortides per pintar al natural
• Sessions de dibuix amb model
• Monogràfics temàtics
• Oberts a la comunitat amb tallers gratuïts

Perquè a la zona de Comerç de Dalt?
M’agrada la idea de barri, i sobretot per la proximitat de col·legis. Ja que el 80% dels meus alumnes són nens i joves.

Com valores el vincle amb el client?
El vincle amb els alumnes i amb els papàs, en el cas, dels nens, és super important per a mi. La comunicació amb ells és constant; per a comentar projectes de l’aula, resultats, resoldre dubtes, fins i tot per a fer treballs a casa o a l’escola, parlem de notícies d’Art, de coses quotidianes…
Tot l’equip de professors fomentem la confiança i estem molt per ells. En el procés d’ensenyament- aprenentatge ho compartim tot., som un equip. En fi, som una gran família.

Quina reacció et satisfà més dels teus clients?
Quan acaben un dibuix o un quadre. La cara d’il·lusió, les ganes d’ensenyar-li-ho o de regalar-ho. La satisfacció d’un bon treball. El bon ambient que hi ha en classe. Encara que són nens que vénen de diferents col·legis de Granollers o voltants, al final s’han molt amics. I estan desitjant que arribi el dia de pintura per a estar junts.
I els adults, igual, satisfacció i emoció.

Com ha canviat el teu entorn de quan vas obrir el teu negoci a ara?
En la vida tot canvia, estem en constant transformació. Però jo sempre veig el costat positiu de tot.

Quan penses en com et vols mostrar al públic, que t’agradaria que et veiessin de tu?
Vull que em coneguin com a professional de l’educació artística.

Creus que la “atenció al client” s’ha substituït per les compres online i grans superfícies?
És una gran competència sens dubte. Però cada dia es valora més el tracte personal i pròxim. En el meu cas, és fonamental. Els professors del taller, són grans professionals, però abans de res, grans persones, atentes, afectuoses, sempre amb ganes d’estar amb l’alumne. Les grans superfícies i compres en línia són impersonals i fredes. A Imaginarte no som números.

Quins han estat els majors obstacles que has tingut de superar per arribar a consolidar el teu negoci?
Quan comences, el primer és que et coneguin, que sàpiguen el teu projecte. Que confiïn en tu. Després és saber cuidar el que has aconseguit i continuar creixent.

Què creus que la gent no sap dels comerciants?
El treball constant de cada dia. La gran implicació emocional i personal que hi ha darrere de cada projecte.

Què li diries a un nou emprenedor?
Li diria que endavant!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *