Pere Crous de Video Oca Granollers

Trenta-setena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Pere Crous de Video Oca Granollers.

Aquesta vegada la persona entrevistada no coincideix amb la persona de la fotografia, i és que la Sandra és l’encarregada de la botiga de Video Oca Granollers, és a dir la cara del comerç, mentre que Pere és l’amo de Vídeo Oca.

Ell és un home emprenedor, fidel als seus principis i amb ganes d’innovar cada dia.

Coneix-lo una mica més amb aquesta entrevista.

la gent de dalt Video Oca

 

Com et descriuries?

Com una persona emprenedora, inquieta, fidel als meus principis i amb ganes d’innovar dia rere dia. No puc estar mai quiet i sempre intento anar adquirint nous productes i noves idees de cara al negoci.

En quin moment de la teva vida vas decidir obrir un negoci propi?

No va ser una decisió en si, sinó que va ser com una conseqüència, un pas natural a tota la feina que portava feta. Feia de comercial i venia moltíssim i llavors una cosa va portar a l’altre…

Tornaries a prendre la mateixa decisió?

Doncs hi ha dies que et diria que no perquè com tothom sap portar un negoci et porta molts mals de cap i hi ha èpoques de tot però definitivament també és el millor que ser fer i el que més m’agrada. Sóc feliç venent i innovant cada dia.

Perquè Granollers?

Perquè Granollers és una ciutat petita però molt viva. Crec que a Granollers hi podem trobar una bona clientela i oferir un bon servei.

Perquèa la zona de Comerç de Dalt?

Perquè és una zona dinàmica, atractiva al comerç i amb molta vida.

Com valores el vincle amb el client?

El vincle amb el client és essencial i més en botigues petites situades en ciutats també petites. De fet el nostre principal avantatge en comparació amb els grans magatzems és precisament aquest vincle amb el client. Quan ve el client ja el coneixem i sabem el que li agrada, com li agrada ser ates i els seus gustos personals si és un client fidel. Assessorem millor, emboliquem els regals, és una relació diferent de la d’uns grans magatzems, més humana i més dedicada. El client ho és tot i si és rebut amb calidesa, professionalitat i amabilitat tornarà i això és el que tot comerciant desitja.


Quina reacció et satisfà més dels teus clients?

Que tornin!!!, si tornen és que s’han sentit ben atesos i això és el que més em satisfà. Evidentment que parlin bé del teu negoci a les xarxes socials també m’agrada moltíssim perquè si s’han sentit ben atesos i han trobat el que buscaven que ho comuniquin a altres possibles clients sempre és d’agrair.

Com ha canviat el teu entorn de quan vas obrir el teu negoci a ara?

El meu entorn no ha canviat gaire, l’únic és que ara tinc més feina, sempre que obres un negoci nou tens més feina però també més il·lusió.

Quan penses en com et vols mostrar al públic, que t’agradaria que et veiessin de tu?

Com una persona honesta i en la qual poden confiar.

Creus que la “atenció al client” s’ha substituït per les compres online i grans superfícies?

Crec que l’atenció al client és insubstituïble però també crec que les compres online i a grans magatzems tenen altres atractius. El que es tracta és d’oferir una atenció excel·lent perquè la gent prefereixi venir a la botiga en comptes de comprar davant de l’ordinador o en grans i massificats magatzems.

Quins han estat els majors obstacles que has tingut de superar perarribar a consolidar el teu negoci?

La competència que ens suposa Internet i les grans superfícies.

Què creus que la gent no sap dels comerciants?

Que som gent que a part del negoci també ens preocupa el grau de satisfacció del nostre personal i de la nostra clientela. Tot va lligat. I que treballem moltíssim i no tot són flors i violes!

Què li diries a un nou emprenedor?

Que es prepari per treballar moltíssim i que necessitarà molta energia i molta il·lusió per poder tirar endavant però quan les coses van com vols dona molta satisfacció. Ànims com més siguem més riurem!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *