Pinterest: una gran font d’inspiració per a empreses de creativitat, publicitat i màrqueting

Pinterest és una de les xarxes socials basades en l’aspecte visual més rellevants que podem trobar en el panorama actual. A través d’ella, és possible compartir imatges, vídeos, infografies i tota classe de contingut que sigui predominant en el vessant visual. A més, durant els últims anys s’ha consolidat com una de les millors opcions que podem trobar per aquells moments en què necessitem agafar idees al voltant de multitud de temàtiques.

Actuant com una eina imprescindible no només quant a usuari. Si no també per a totes aquelles empreses que pertanyen als àmbits de la creativitat, la publicitat o el màrqueting, entre moltes altres.

 

Més de 320 usuaris registrats

Un dels principals motius per a comprendre la gran rellevància amb què compte en els sectors esmentats anteriorment és el seu volum d’usuaris. Amb fins a 320 usuaris registrats que accedeixen a la mateixa de manera diària. El seu format ha sofert un important treball de desenvolupament amb l’objectiu de poder resultar la més senzilla i intuïtiva possible.

Per a això, és el seu format la qual cosa permet organitzar, arxivar i compartir totes les publicacions que es duen a terme. Depenent de la seva temàtica, es poden organitzar d’acord a multitud de temàtiques. Oferint a l’usuari una experiència tan senzilla com intuïtiva. La seva capacitat per relacionar imatges amb què comparteixen temàtica és una altra de les seves grans senyals d’identitat. Sent un dels motius pels quals cada vegada acudeixen un major nombre d’usuaris en el moment en què busquen informació al voltant de multitud d’elements.

L’essència de pinterest es basa en la manera en com organitzaríem les nostres fotografies si tinguéssim un tauler de suro situat a la paret de la nostra habitació. Penjant “pins” de la mateixa manera que si ens trobéssim en el pla offline.

 

Pinterest com a eina SEO

Malgrat que no sempre se li proporciona que compta pel que fa a posicionament, convé no oblidar que pinterest és una de les apps que més capacitat tenen a l’hora de generar trànsit cap al nostre lloc web. La seva gran quantitat d’usuaris fa que hàgim de tenir una especial cura a l’hora de garantir la visibilitat del nostre lloc web. Sent necessari tenir cura cada detall a l’hora de dur a terme les nostres publicacions. Ja que d’elles poden dependre una gran quantitat de redireccions.

Per a això, cal que utilitzem paraules clau tant en els nostres taulers com en els títols. Així com en les descripcions dels pins i en tots aquells elements dels quals depengui directament la nostra estratègia. D’aquesta manera, podrem tenir una gran quantitat d’opcions que a través de pinterest aconseguim assegurar el resultat de totes les nostres accions.

Pinterest s’ha convertit en una de les eines més rellevants de l’entorn actual. Des de zinkers podem ajudar-te a garantir al màxim el retorn que pot oferir a la teva empresa. Consulta’ns!