VARIETAT I QUALITAT

Carnisseria - Xarcuteria

La carnisseria que des de 1978 ofereix qualitat en el servei i la gastronomia en el que combinen la tradició en l’elaboració dels seus productes amb la innovació.

La nutrició i alimentació saludables són el seu compromís; per això ofereixen productes amb altes propietats nutricionals sense colorants ni conservants, baixos en greix i sal i lliures d’al·lergens, així com productes de producció ecològica i de proximitat: Carns fresques, embotits i formatges de primera qualitat; embotits d’elaboració pròpia, carns elaborades a diari, plats casolans cuinats a diari.

També ofereixen càtering per a empreses i particulars, Porductes Gourmet i servei a domicili gratuït.

Horaris

Dilluns a divendres: de 8h a 14:30h i de 17h a 20h
Dissabte: de 8h a 14:30h
Diumenge: de 9:30h a 15h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Cal Tretó al 938 49 19 77 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una comanda via email a caltreto@gmail.com.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 172, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Joel Ignacio Odella

Quarantena segona entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem al Joel Ignacio Odella de Cal Tretó.

Després de treballar 15 anys en aquesta empresa com a empleat. L’antiga cap es va jubilar fa un any i va decidir continuar amb el negoci.

Contacta directament amb Cal Tretó