CORTINES I TAPISSERIA A MIDA

La botiga de cortines i gèneres tant per a tapisseria com per a cortines

L’empresa que des de 1983 es dedica a la venda i confecció, amb taller propi, de cortines i complements per la teva llar. Així com la tapisseria de tota mena de peces.

Ofereixen un servei de qualitat, assessorant professional, ja sigui en l’elecció de teles i dels diferents materials per les cortines i tapisseries com en la presa de mesures. Assegurant sempre el bon funcionament en la teva llar i de totes les opcions possibles.

A la seva botiga trobaràs un ampli mostreig de catàlegs, ja sigui de teles com de tapisseries i accessoris, entre els quals es troben també catifes a mida.

S’encarreguen de tot el procés, des de la presa de mesures, l’assessorament en l’elecció de teles, materials i tipus de cortina fins a la instal·lació de les cortines al seu domicili.

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Cortinas Guijarro al 933589000682404682 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, preus, assessorament o fer una comanda a través del formulari a que trobaràs a cortinasguijarro.com .

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 161, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Virginia Guijarro

Segona entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Virginia Guijarro, de Cortinas Guijarro.

Una dona que sent passió per les teles des de ben petita i va decidir continuar amb el negoci familiar. Després d’uns quants a Barcelona, va decidir venir-se a Granollers a obrir el seu propi negoci.

Contacta directament amb Cortinas Guijarro