EL JARDINET DE GRANOLLERS

Floristeria

L’empresa que es dedica a la construcció, decoració i manteniment de jardins i zones verdes des de 1977, a càrrec de Joan Miquel Hortolà, mestre jardiner, de l’Escola de Jardineria de Barcelona.

Des dels seus inicis, tenen la floristeria de referència de Granollers, actualment regentada per la seva filla Nora que va ser professora a l’escola d’art floral de Catalunya i ha fet cursos d’especialització amb els reputats floristes Giorgio Tessi, Rosa Valls, Quique León i Gregor Lersh.

T’ofereixen diferents tipus de productes, plantes d’interior, d’exterior, decoració, regals, jardineria…  Reparteixen a domicili per tot el Vallès Oriental i disposen del servei Interflora, que els permet enviar a qualsevol part del món flors o plantes instantàniament.

El seu web www.eljardinet.net on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horari estiu

Dilluns a dissabte: de 9h a 14h
Tardes: tancat

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a El Jardinet al 938 40 17 91 o 685 484 893 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes, assessorament, demanar servei o fer una comanda via email a eljardinet@eljardinet.net o WhatsApp 685 484 893.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 101, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Nora Hortolà

Setena entrevista la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Nora Hortolà, de El Jardinet.

Una dona alegre amb il·lusió que juntament amb els seus dos germans va continuar amb el negoci que van arrencar els seus pares fa moltíssims anys. Tota una vida envoltada de flors, plantes i sobretot de molt color.

Li apassiona la seva feina i el somriure dels seus clients quan queden satisfets del treball realitzat.

Contacta directament amb El Jardinet