NO HI HA RES TAN PUR COM UN INFANT

Escola Bressol

L’escola Bressol a Granollers que compta amb un total de 7 aules àmplies adequades a l’edat dels infants, cuina pròpia on s’elabora el menú a diari amb productes de primera qualitat, gran pati-jardí amb zona de “graveta”, circuit de bicicletes i hort propi.

Tots els espais del centre estan arquitectònicament pensats per disposar de llum natural durant tot el dia. La distribució i la organització dels espais, tant interiors com exteriors, estan pensats per generar un entorn físic segur, acollidor i una atmosfera càlida i alegre.

Ofereixen el seu serveis per a nens de tres mesos a tres anys, i compten amb el serveis d’escola bressol i casals d’estiu i Nadal.

El seu web www.elpetitprincep.cat on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 7:30h a 18:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a El Petit Príncep al 938 403 209 o 619 821 954 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consells, assessorament o demanar una visita via email a info@elpetitprincep.cat o Whatsapp 619 821 954.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer Corró 159-161.Baixos, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Mireia Bataller

Trenta-vuitena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a la Mireia Bataller de l’Escola Bressol El Petit Príncep & La Cabana.

Creia que a Granollers feia falta una “alternativa pedagògica” i amb 26 anys va muntar el negoci, amb molta il·lusió per obrir i treballar en una escola bressol basada en pedagogies que havia conegut a altres ciutats o països.

És una persona molt inquieta, íntegre, apassionada de la seva feina, alegre, sociable, a qui li encanten els reptes.

Contacta directament amb El Petit Príncep