NO HI HA RES TAN PUR COM UN INFANT

El Petit Príncep - Escola Montessori de 0 a 3 anys.

Fa més de 15 anys que a El Petit Príncep ofereix  una educació basada en la pedagogia Montessori.

Aquesta Escola Bressol de Granollers compta amb més de 300 mestres quadrats interiors distribuïts i organitzats per estances pensades per generar un entorn que desperti la curiositat dels més petits, alhora que resulti acollidora i segura, sota una atmosfera càlida i alegre. També disposa de més de 260 metres quadrats exteriors amb un jardí d’arbres, sorra, gespa natural i hort, que apropa de manera vivencial als infants a la natura.

Tots els espais de l’escola estan arquitectònicament pensats per disposar de llum natural durant tot el dia.

Hi ha cuina pròpia on s’elabora el menú diari amb productes ecològics i de Km0, adaptats a les costums i necessitats dels infants i de les seves famílies.

El seu equip docent (expert en Pedagogia Viva, acompanyament emocional i criança respectuosa),  està format en el mètode Montessori, i acompanya a l’infant promovent l’exploració, la curiositat i l’auto desenvolupament.

Utilitzen en el joc i les tasques quotidianes com a motor de l’aprenentatge i de creixement personal.

Cada infant és únic a la seva escola i, per tant,  és tractat respectant sempre el seu ritme individual amb la finalitat de potenciar les seves capacitats.

Ofereixen ràtios reduïdes a les seves estances per a infants de 3 mesos fins a  3 anys, i compten amb el serveis d’escola bressol, suport a la família, activitats extraescolars, casals d’estiu i Nadal, entre d’altres.

El seu web www.elpetitprincep.cat  podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu màgic espai.

*Matrícula gratuïta per fills i filles, néts i netes dels associats a Comerç de Dalt.

Horaris

Dilluns a divendres: de 7:30h a 18:00h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a El Petit Príncep, Escola Montessori de 0 a 3 anys  al 938 403 209 o 619 821 954 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consells, assessorament o demanar una visita via email a info@elpetitprincep.cat o Whatsapp 619 821 954.

T'ho portem

Els trobaràs al  Carrer Corró 159-161.Baixos, 08401 Granollers, Barcelona i a www.elpetitprincep.cat

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Mireia Bataller

Trenta-vuitena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a la Mireia Bataller de l’Escola Bressol El Petit Príncep & La Cabana.

Creia que a Granollers feia falta una “alternativa pedagògica” i amb 26 anys va muntar el negoci, amb molta il·lusió per obrir i treballar en una escola bressol basada en pedagogies que havia conegut a altres ciutats o països.

És una persona molt inquieta, íntegre, apassionada de la seva feina, alegre, sociable, a qui li encanten els reptes.

Contacta directament amb El Petit Príncep