RITME RESPECTUÓS

Montessori

L’escola bressol Montessori Granollers neix amb el propòsit de satisfer les necessitats dels infants de Granollers i comarca, seguint el mètode creat per Maria Montessori. Els vostres fills i filles hi trobaran espais amplis, lluminosos i on hi predominen presentacions (activitats) que fomenten la seva autonomia i, a la vegada, aniran forjant la seva personalitat. Tots els ambients han estat dissenyat amb molta precisió i delicadesa, esdevenint  espais motivadors i creatius.

A la nostra escola, les famílies hi trobaran dos ambients:

 El niu (adreçat a infants des dels 4 mesos fins els 15 aproximadament).

La Comunitat Infantil (adreçat a infants de 15 mesos a 36).

Dins els ambients, el centre de l’aprenentatge és el propi infant. Cada nen/a serà tractat amb el màxim respecte i oferint-li activitats adequades al seu moment de desenvolupament. La nostra escola ofereix una immersió lingüística des dels primers mesos de vida amb la llengua anglesa; cada dia l’auxiliar de parla anglesa farà conversa i presentacions en anglès.

Les emocions tenen un gran paper dins la nostra escola. Donem molta importància al fet que, tant els infants com les famílies, es trobin a gust i puguin ser escoltats i compresos. Disposem d’un servei d’orientació psicopedagògic per poder consultar dubtes i demanar assessorament.

El fet de ser l’únic centre educatiu col·laborador a l’IMI (INTERNATIONAL Montessori Institute) ens fa diferenciar d’altres escoles bressol i garanteix  a les famílies una aplicació rigorosa i completa d’aquest mètode pels seus fills/es.

El seu web www.montessorigranollers.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 7:30h a 18h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Escola Bressol Montessori Granollers al 638 041 107 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, serveis, assessorament o demanar hora per fer una visita via email a info@montessorigranollers.com o Whatsapp 638 041 107.

T'ho portem

La teva escola bressol de confiança al Carrer de Corró, 187, 08401 Granollers, Barcelona. Si necessites fer la compra de qualsevol producte, també oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Escola Bressol Motessori Granollers