TREBALLEM PER A LA TEVA IMATGE

Perruqueria Home - Dona

Porten 33 anys en el sector i 17 anys amb el seu propi centre, el que els hi ha proporcionat una gran experiència en el sector.

Es tracta de la perruqueria i estètica d’home, dona i nens, apassionats del seus treball i perfeccionistes en la tècnica, que fa que cada un dels seus clients se sentin únics, amb un look propi i personalitzat, i gaudint d’una àmplia gamma de cuidats capil·lars i per la pell.

ER Europerruqueria és dinamisme, moda, creació d’estils, color, renovació i glamur perquè els seus clients es sentin genials.

El seu web www.europerruqueria.cat on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dimarts a divendres: de 9h a 19h
Dissabte: 8h a 19h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Europerruqueria ER al 93 840 12 39 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consells, assessorament o demanar hora via email a europerruqueria@gmail.com.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Minetes, 17, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Engracia Font i Rosa María Herrera

Trenta-sisena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Engracia Font i Rosa María Herrera de Europerruqueria ER.

Dues dones amb molts anys d’experiència en serveis de perruqueria i estètica. Van muntar el seu negoci al 1999, després que l’empresa en la qual treballaven tanqués les seves portes.

Gaudeixen amb la seva feina i es formen contínuament per poder treballar la teva imatge de la millor manera, amb les tècniques més actuals.

Contacta directament amb Europerruqueria ER