ESPAI DE SALUT

Farmàcia de proximitat

Farmàcia Bretcha és un espai de salut on conten amb un equip de professionals per oferir una atenció personalitzada en el camp de la salut, el benestar, i la cura personal. La farmàcia amb atenció personalitzada en dermofarmàcia, fórmules magistrals, homeopatia, fitoteràpia, alimentació i articles infantils.

També ofereixen serveis com: anàlisis de glucosa, colesterol triglicèrids, creatinina i GPT, et prenen la tensió arterial i content amb un dietista especialitzat.

El seu web www.farmaciabretcha.cat on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 9h a 14h i de 16:30h a 20:30h
Dissabte: de 9h a 13:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Farmàcia Bretcha al 93 840 39 00619 620 736⁣ per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consells, assessorament o fer una comanda via email a farmaciabretcha@cofb.net o Whatsapp619 620 736.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 29, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Marta Bretcha

Divuitena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Marta Bretcha de Farmàcia Bretcha.

Marta va decidir estudiar farmàcia perquè des de ben petita li agradaven les ciències relacionades amb la sanitat, escoltar a la gent i ajudar al que ho necessiti. Per això va decidir, juntament amb el seu germà Joan, agafar la titularitat de l’actual Farmàcia Bretcha.

Contacta directament amb Farmàcia Bretcha