INNOVADORA I COMPROMESA AMB LA SALUT DE LES PERSONES

Més de 20 anys cuidant la salut dels seus clients

Tenen cura de tu i la teva família. T’aconsellen sobre salut, higiene, bellesa, dietes, alimentació infantil i per a gent gran. Et controlen la glucosa i el colesterol, mesuren la teva tensió arterial i fan fàcil el teu compliment terapèutic. Vigilen els problemes relacionats amb la medicació que prens i busquen solucions per a ells.

Ofereixen els serveis de: dermocosmètica, cura corporal, dietètica, suplementació, atenció infantil, entre d’altres més concrets i personalitzats.

El seu web www.farmaciamila.cat on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 9h a 13:30h i de 16:30h a 20h

Dissabte: de 9h a 13:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Farmàcia Milà al 93 870 35 96 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consells, assessorament o fer una comanda via email a info@farmaciamila.cat o Whatsapp 606 58 59 62 .

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Passeig de la Muntanya, 74, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Rosa Milà

Desena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Rosa Milà de Farmàcia Milà.

Una persona que gaudeix amb la seva feina i amb el contacte amb la gent. La seva major satisfacció a la feina és la gratitud dels seus clients i ajudar a la gent és el que més li agrada.

La primera farmàcia que va obrir juntament amb la seva germana i ajuda dels pares va ser a Barcelona l’any 1992. El 2000 es van traslladar a Granollers i va ser com arribar a casa gràcies al tracte proper dels granollerins.

Contacta directament amb Farmàcia Milà