COBRIM NECESSITATS

La tercera generació de la Ferreteria Sirvent

La botiga s’ha anat especialitzant en ferreteria pròpiament dita, al detall i a empreses, i al sector domèstic amb l’àmbit de la llar, donant lloc a cobrir moltes necessitats, des de el bricolatge, jardineria, pintura, drogueria, il·luminació, protecció laboral, construcció… Fins a àmbits de la llar com serien estris de cuina, vaixelles, bany, ordenació, eines de neteja, eines de cura personal…

A partir de la fundació amb la cooperativa Cofac l’any 1981 s’inicia una sèrie de catàlegs amb ofertes pròpies de a cada temporada on els preus son molt competitius i amb gran acceptació pel client final. La teva ferreteria de proximitat.

El seu web www.ferreteriasirvent.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 9h a 13:30h i de 16h a 20h
Dissabte: de 9h a 13:30h i de 17h a 20:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Ferreteria Sirvent al 938 497 011 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una comanda via email a ferreteria@ferreteriasirvent.com o Whatsapp 938 49 70 11.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 107, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Delfí Sirvent

Vintena entrevista de la campanya “La gent de Dalt”, aquesta vegada entrevistem a Delfí Sirvent de Ferreteria Sirvent.

És la tercera generació d’una ferreteria familiar que porta més de 75 anys a Granollers. Als 22 anys va deixar els estudis de biologia per quedar-se amb el negoci.

Molt content de la zona on està situada la ferreteria i amb els clients, creu que a l’hora d’emprendre has de fer el que realment t’agradi, tenir molta il·lusió i lluitar pel teu somni.

Contacta directament amb Ferreteria Sirvent