VOCACIÓ I INNOVACIÓ EN EQUIP

Ofereixen un gran ventall de serveis

A Ginellers t’hi esperen professionals dels millors centres de referència de Catalunya, amb una medicina personalitzada i propera, amb tecnologia punta i amb un gran equip de professionals, que cuiden de la teva salut i la dels teus des de l’inici.

Treballen amb les principal mútues i asseguradores, i ofereixen un gran ventall de serveis: Ginecologia, obstetrícia, reproducció, dermatologia, endocrinologia, medicina interna, cirurgia general, urologia, podologia, psicologia, logopèdia, fisioteràpia, osteopatia, fisioteràpia del sòl pelvià, teràpies integratives i anàlisis clíniques.

El seu web www.ginellers.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu centre.

Horaris

Dilluns a divendres: de 9h a 14h i de 16h a 20h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Ginellers Institut Mèdic al 931 223 513  per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consell, assessorament o demanar cita prèvia via email a recepcio@ginellers.com .

T'ho portem

Si necessites recollir qualsevol producte, t’ho portem a casa o el pots recollir al centre al Carrer Joan Prim, 44, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Sara Espinosa

Onzena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Sara Espinosa de Ginellers Institut Mèdic.

Una dona amb empatia, que sap gaudir de la seva feina i vocació. Va obrir el seu propi centre mèdic amb diversos socis, amb dos d’ells ja treballaven junts i va sorgir la idea de muntar un centre propi, per sortir de la rutina i donar un servei de més qualitat i proximitat a la zona del Vallès Oriental.

Després de dos anys, malgrat els primers moments, que sempre costen més, està molt contenta pel vincle que ha creat amb els seus clients i el seu agraïment en rebre els serveis del centre, que és la millor recompensa del seu treball.

Contacta directament amb Ginellers Institut Mèdic