NI UN PAS ENRERE

Acadèmia d'anglès

Helen Doron English és el mètode de llengua materna reconegut arreu del món pels resultats provats aconseguits amb milions d’infants de diferents països. Més de 30 anys d’educació innovadora els avalen.

En un moment en què l’anglès està present en tots els àmbits de la vida quotidiana, un bon aprenentatge és bàsic des de la primera infantesa. Els jocs i la lectura en anglès, així com el visionat de pel·lícules i programes en versió original ens ajuden a aconseguir una petita immersió en l’idioma.

El seu web www.helendoron.es on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Helen Doron Granollers al 93 106 80 98 o 665 892 109 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, horaris, assessorament o demanar cita via email a granollers@helendoron.com o Whatsapp 665 892 109.

T'ho portem

Si necessites qualsevol article, t’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Josep Torras I Bages, 41, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Jenifer Garcia

Tercera entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Jenifer Garcia de Helen Doron Granollers.

Es una noia amb les idees molt clares. Amb 22 anys, després d’ acabar la carrera de Filologia anglesa i agafar una mica d’experiència va decidir obrir la seva propia Franquicia de Helen Doron. Tot i ser tan jove va decidir tirar endavant, ja que estima el que fa i això es nota.

Contacta directament amb Helen Doron Granollers