UN ESPAI PLE DE VIDA

La Cabana - Escola LLiure de 0 a 3 anys.

Des de fa 2 anys La Cabana ofereix  una educació basada en la Pedagogia Lliure/Viva sota una mirada Montessori, Pikler, Waldorf, Reggio Emila i altres pedagogies alternatives a l’escola tradicional.

És un espai únic, nou i diferent que neix de la il·lusió de la mà de la mateixa direcció del Petit Príncep, Escola Montessori de 0 a 3 anys, oberta fa més de 15anys també a Granollers.

Compta amb més de 430m de local i més de 270 m de jardí-bosc (utilitzen la natura com a eina educativa fonamental). El centre disposa de llum natural durant tot el dia.

El seu projecte educatiu,  basat en l’acceptació i el respecte per la persona afavoreix l’agrupament espontani dels infants a partir en els seus interessos i afinitats.

Sense un pla de contingut preestablert, ni activitats obligatòries però si amb una orientació personalitzada i unes propostes pedagògiques que desperten la curiositat dels infants i fomenten el seu auto aprenentatge.

El seu equip docent (expert en Pedagogia Viva, acompanyament emocional, criança respectuosa),  està format en el mètode Montessori, i acompanya i guia a l’infant durant la seva estada a l’escola, utilitzant el joc i les tasques quotidianes com a motor de l’aprenentatge i de creixement personal.

Ofereixen:

  • Ràtios reduïdes a les seves estances per a infants de 3 mesos fins a  3 anys.
  • Una educació que dóna un enfocament holístic trencant la divisió per àrees, treballant per ambients i sense aules diferenciades (això permet un creixement emocional, intel·lectual, físic i espiritual de cada infant com a ésser individual)
  • Cuina casolana i mediterrània amb menús diaris amb productes ecològics i de Km0, adaptats a les costums i necessitats dels infants i de les seves famílies.
  • La Regadora:  espai de suport a la família per establir una relació molt estreta escola-família com a part important de la tasca de la seva Comunitat Educativa.
  • Casals d’estiu i Nadal.

El seu web www.escolalacabana.cat podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu Centre únic a la ciutat de Granollers.

Horaris

Dilluns a divendres: de 7:30h a 18:00h

 

*Matrícula gratuïta per fills i filles, néts i netes dels associats a Comerç de Dalt.

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a La Cabana, Escola Lliure de 0 a 3 anys  al 935115015 o 661686800 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consells, assessorament o demanar una visita via email a hola@escolalacabana.cat.

T'ho portem

Els trobaràs al  Carrer Princesa 95.Baixos, 08401 Granollers, Barcelona i a www.escolalacabana.cat

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Mireia Bataller

Trenta-vuitena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a la Mireia Bataller de l’Escola Bressol La Cabana & El Petit Príncep.

Creia que a Granollers feia falta una “alternativa pedagògica” i amb 26 anys va muntar el negoci, amb molta il·lusió per obrir i treballar en una escola bressol basada en pedagogies que havia conegut a altres ciutats o països.

És una persona molt inquieta, íntegre, apassionada de la seva feina, alegre, sociable, a qui li encanten els reptes.

Contacta directament amb La Cabana