LA PARADETA ARGENTINA GRANOLLERS

Productes frescos, de qualitat i tot casolà.

El local que et transportarà a Argentina gràcies als seus sabors. Un local de menjar allà o per emportar on trobaràs porcions de pizza, empanades i diferents postres típics d’Argentina.

Tots els productes són fets de manera artesana per la Natàlia, i també t’ofereixen la venta de vins Argentins i diferents productes directament exportats del país.
Productes frescos, de qualitat i artesanal, al pur estil argentí.

El nostra web: www.mar-del-plata-la-paradeta-argentina.negocio.site on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horaris

Dimarts a dissabte: de 11:30h a 14:30h i de 18:30h a 22h
Diumenge: de 11:30h a 14:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a La Paradeta Argentina al 608162996 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una reserva via email a mdp.paradetargentina@gmail.com o Whatsapp 608162996.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de l’Enginyer, 7, local 4, 08402, Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Natalia Mariani

Quarantena primera entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a la Natalia Mariani de Mar de Plata – La paradeta Argentina.

Porta des dels 17 anys treballant de cara al públic i al passat mes de maig va decidir obrir el seu propi negoci de menjar per emportar, amb algun producte tipic del seu país natal, Argentina. És una dona optimista treballadora, responsable i está molt il·lusionada amb aquest nou projecte i perquè la gent conegui el producte, les seves arrels i el millor d’ella.

Contacta directament amb Mar del Plata