DEDICACIÓ I TRACTE

Nutrició i dietètica

A Naturhouse t’ofereixen la solució per la pèrdua de pes i mantenir una alimentació saludable. En una primera visita et marquen un objectiu de pes, que aconseguiràs gràcies al seu mètode Naturhouse, complint tres pilars fonamentals: un pla dietètic personalitzat, assessorament nutricional setmanal unit als complements alimentaris.

La pèrdua de pes és gradual i progressiva. En base als resultats setmanals, et van adaptant tant el pla dietètic com els complements alimentaris. La duració de l’etapa es variable en funció del teu objectiu, i t’ajuden a mantenir el pes obtingut gràcies a les etapes d’estabilització i manteniment.

A Naturhouse treballen amb complements alimentaris a base d’ingredients naturals i especialment formulats amb extractes de plantes, fruits, minerals i vitamines. També et proporcionen productes d’alimentació rics en fibra, baixos en sucre i poques calories per complementar i ajudar-te a gaudir d’una alimentació equilibrada.

El seu web www.naturhouse.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 9h a 13h i de 16:30h a 20h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Natur House Granollers al 640 293 668 o 931739937per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una reserva via email a naturhousegranollers@gmail.com.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Girona, 96, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Gemma Parera

Sisena entrevista la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Gemma Parera, de Natur House.

Una dona de 33 anys d’idees fixes. És una apasionada al món de la nutrició i la cuina, entre d’altres. Això fa que ajudi als seus clients a complir els seus objectius i a posar-se en forma a través de la dieta i dels hàbits saludables.

Contacta directament amb Natur House