MOLT PER OFERIR-TE

Cafeteria, fleca i pastes, queviures, celler, dinars i sopars

A Ostrya Celler del Ferrer són professionals dedicats a la gastronomia, des de 1981. Han creat un espai de restauració i oci, on seleccionen els millors productes per la seva qualitat i proximitat. Podràs gaudir d’ells en les diferents seccions del local; La fleca, la xarcuteria, el celler, la zona de queviures, per gaudir d’ells tant a casa teva com a la zona de degustació.

Són un “colmado”- taberna actualitzada, pensat per que et sentís com a casa i ple de productes seleccionats per donar sentit allò que menges.

El seu web www.ostryacellerdelferrer.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dimarts: de 9h a 13h i de 18h a 20h
Dimecres a dissabte: de 9h a 15h i de 18h a 23h
Diumenge: de 9h a 14:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Ostrya Celler al 936253913616504044 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una reserva via email a ostrya@cellerdelferrer.es o Whatsapp 616 50 40 44.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 177, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Carles Font

Trenta-dosena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“,  Carles Font de Ostrya Celler.

Un gastrònom inquiet, que juntament amb la seva parella fa dos anys van decidir crear un nou concepte gastrnòmic a Granollers. Va decidir tornar al local de l’antiga ferrería familiar i el seu projecte des d’un principi era traballar pels sentits dels seus clients. Per això no para d’aprendre, conèixer nous conceptes i innovar.

Contacta directament amb Ostrya Celler del Ferrer