HO CELEBREM JUNTS

Articles de festa i decoració

Venda especialitzada d’articles de festa, disfresses, llaminadures, decoracions amb globus, amb heli o aire, i regals personalitzats.

Ofereixen diferents temàtiques: aniversaris infantils, d’adults , llicències, globus , bromes, revetlles i cotillons, decoracions, pinyates, articles per a càtering… i fins a més de mil referències.

En Party Fiesta trobaràs tot el necessari per a les teves celebracions tot l’any: Halloween, Nadal, Cap d’Any, Carnestoltes, Dia dels Enamorats, etc., i qualsevol altra celebració que se’t passi pel cap.

El seu web www.partyfiesta.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a dissabte: de 10h a 13:30h i de 16h a 19:30h

Horaris juliol i agost

Dilluns a divendres: de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h

Dissabte: de 10h a 14h i de 17h a 20:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Party Fiesta Granollers al 938606624 o 649908826 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, pressupost, assessorament o fer una comanda via email a granollers@partyfiesta.com o Whatsapp 649908826 .

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 64, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Pilar i Victor

Vuitena entrevista la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem als germans Victor i Pilar.

Dos germans, gent divertida, de família i propers als clients es van animar a empendre el viatge gràcies a uns amics que ja eren franquiciats. Ell aporta la part més manetes i ella la part creativa, un tàndem perfecte que fa que puguin tenir durant tot l’any una decoració del local molt divertida.

Contacta directament amb Party Fiesta Granollers