UN TROSSET DE L'ÍNDIA A GRANOLLERS

Joies de plata, decoració, moda, aromes, bollywood, yoga

Es tracta de la botiga de Granollers que amb els seus productes i serveis et transporta a l’Índia. Una botiga on cada producte té el seu significat i prové directament del seu país d’origen.

Podràs trobar productes com accessoris de tota mena, també per fer meditació. Trobaràs diferents productes de decoració i tèxtil per la teva llar, així com minerals, encens, perfums i tes i compten amb una gran gamma de joies de plata.

Pura Índia va més enllà de la botiga, i també ofereix tallers i activitats típiques del país, com el Ioga, Reiki o Bollywood.

El seu web www.puraindia.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a dissabte: de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Pura India al 686478483 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes d’origen, preus, o fer una reserva via email a puraindia39@gmail.como Whatsapp 686478483.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 39, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Fareed Khan

Quarta entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, avui us presentem l’entrevista realitzada a Fareed Khan de Pura India.

Una persona de l’India molt divertida, amb bona energia i que li encanta el tracte amb la gent. Va decidir obrir negoci amb productes, teràpies i activitats del seu país natal per apropar-nos una mica més a la seva cultura.

Contacta directament amb Pura India