LA TEVA BELLESA, LA NOSTRA VERITABLE PASSIÓ

Serveis de bronzejat i estètica científica

+QueSol és una empresa familiar que des de l’any 2003 ofereix serveis de bronzejat i estètica científica a Granollers. Des d’aleshores el seu objectiu ha estat sempre donar el millor servei al millor preu, i és per això que estan en constant recerca i formació sobre les últimes tendències en bellesa i salut.

El centre ofereix serveis professionals de bronzejat UVA i DHA i tractaments d’estètica per a homes i dones de totes les edats. Posen a la vostra disposició un equip seriós i preparat, amb una llarga trajectòria professional en el sector, que us atendrà i assessorarà personalment.

A +QueSol es preocupen de la teva salut i benestar, per això sempre fan un anàlisi previ de la teva problemàtica abans d’iniciar qualsevol tractament. Ofereixen un servei gratuït d’analítica, diagnòstic i prescripció de plans de bellesa. Tot personalitzat i amb la màxima confiança i discreció.

El seu web www.mesquesol.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a dissabte: de 9h a 21h
Diumenge: de 10h a 14h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a + Que Sol al 938 468 692 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, consell, assessorament o demanar cita via email a info@mesquesol.com o Whatsapp 659 36 28 59.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 71, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Laura Viu

Dinovena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Laura Viu de Més Que Sol.

És una dona senzilla i extravertida a la qual li agraden els reptes va arribar a Granollers de casualitat, però després de 15 anys a la ciutat no la canviaria per cap altre, ja que opina que és una zona molt dinàmica i amb gent molt maca.

Ja són molts anys els que porta vinculada al món del sol i l’estètica, el que fa que pugui donar una atenció personalitzada als seus clients.

Contacta directament amb + Que Sol