OCI PER A GRANS I PETITS

Botiga de videojocs, figures de col·lecció, pel·lícules, joguines...

És un videoclub que ven pel·lícules de primera i segona mà, a més ofereix llaminadures i snacks per veure la pel·lícula a casa de la millor manera possible. També venen tot tipus de consoles i videojocs, tant de primera com de segona mà, joguines per a nens i jocs de taula per a totes les edats.

Fan recàrregues telefòniques i contingut digital per a consoles (Sony i Nintendo), i tenen el servei de reparació per a la teva consola.

El seu web www.videooca.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a dissabte: de 10h a 13:30h i de 17:00h a 19h

Festius tancat.

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Video Oca al 938 70 64 35 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, estoc dels productes, assessorament o fer una comanda via email a granollers@videooca.com o Whatsapp 632 126 852.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Passeig de la Muntanya, 15, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Sandra Nina i Pere Crous

Trenta-setena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Pere Crous de Video Oca Granollers.

Aquesta vegada la persona entrevistada no coincideix amb la persona de la fotografia, i és que la Sandra és l’encarregada de la botiga de Video Oca Granollers, és a dir la cara del comerç, mentre que Pere és l’amo de Vídeo Oca.

Ell és un home emprenedor, fidel als seus principis i amb ganes d’innovar cada dia.

Contacta directament amb Video Oca