CREATIVITAT I COMUNICACIÓ

Agència de comunicació, organització d'esdeveniments, disseny i taller creatiu

Zinkers és l’agència de comunicació, esdeveniments i amb taller creatiu que et posa a l’abast tot allò que necessita la teva empresa.

Són especialistes en la creació de campanyes estratègiques de captació de clients per aconseguir una major comunitat i vendes per la teva marca. Dissenyen i posicionen el teu web o EcCommerce tenint en compte el copywriting, l’experiència de l’usuari i adaptant-se a totes les pantalles.

T’ofereixen solucions gràfiques i audiovisuals i cobreix des del procés de disseny gràfic fins a la producció final.

Realitzen serveis d’impressió en petit i gran format, tèxtil, paper, vinil i lona, adaptant-se a l’estil, la veu i les necessitats de cada client.

Zinkers organitza i co-produeix esdeveniments des de l’any 2004 a nivell nacional, cobrint des de les necessitats de desenvolupament fins a l’organització d’espais, estand i activitats lúdiques.

Horaris

Dilluns a divendres: de 9h a 13:30h i de 15:30h a 19h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Zinkers al 693 72 40 78 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, pressupost, assessorament o demanar una cita via email a info@zinkers.es o Whatsapp 693 72 40 78.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer de Joan Prim, 99, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

La Gent de Dalt

Coneix a les persones de darrere del taulell

Isaac Gómez

Contacta directament amb Zinkers