Que fem?

Aquets són alguns del nostres seveis als associats

Informació i assessorament

Comerç de Dalt es cuida en tot moment de mantenir informat, pels diferents canals, als associats de noves normatives, dades d’obertura dels dies festius i facilitar la comunicació amb les diferents entitats i l’Ajuntament, per així  facilitar les teves consultes entre d’altres.

Cursos de formació gratuïts

Els cursos de formació són una de les eines, que més ens poden ajudar a millorar alguns dels aspectes que surten en el nostre dia a dia. Comerç de Dalt informa regularment dels cursos gratuïts que podem realitzar a Granollers. A més, tractem les peticions dels nostres associats per aconseguir cursos d’interès.

Campanyes i esdeveniments

Durant tot l’any Comerç de Dalt organitza diferents campanyes de promocions, fidelització de clients i esdeveniments.

Consulta el calendari a l’apartat d’esdeveniments.

Un espai a Internet d'interès, el nostre web

El web de Comerç de Dalt es renova per complet. En aquest nou espai les botigues associades tenen una presència destacada, ja que treballem per aconseguir un posicionament òptim a Internet i donem informació, útil i d’interès per als usuaris.

Xarxes Socials

A les nostres Xarxes Socials trobaràs el nostre dia a dia. Un espai de notícies de la nostra ciutat, amb curiositats dels nostres associats i diferents promocions.

Promocions de Comerç de Dalt

El butlletí d’ofertes i promocions de Comerç de Dalt serà una de les novetats. Els usuaris que ho desitgin rebran, a través del newsletter oficial, promocions exclusives dels nostres associats un cop al mes.

Descomptes exclusius per als nostres associats

Els nostres associats tenen un espai de promocions i descomptes de les diferents empreses amb les quals Comerç de Dalt col·labora.

Vols associar-te a Comerç de Dalt?

Envian´s la teva informació amb el següent formulari, o per correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.