Recollida porta a porta comercial de paper i cartró

Aquesta setmana a l’associació de Comerç de Dalt hem rebut la següent carta des de l’Ajuntament de Granollers de la regidora de Serveis i via Pública.

 

Benvolguts i benvolgudes comerciants,

Us informem que aquest desembre s’amplia el servei als comerços de recollida porta a porta de paper i cartró, que fins ara només es feia a l’illa de vianants. 

Aquesta ampliació del servei ha de servir per descongestionar els contenidors blaus dels carrers de la nostra ciutat.

El servei als comerços de recollida porta a porta de paper i cartró s’anirà executant en fases successives fins a arribar a cobrir la majoria de les zones comercials del municipi. 

Les properes setmanes rebreu la visita al vostre establiment dels informadors i informadores que us explicaran detalladament els horaris i dies de recollida, i us resoldran els dubtes que tingueu relacionats amb el desenvolupament del nou servei. 

Estem convençuts que el canvi contribuirà a fer més eficient la recollida selectiva; en aquest sentit, us encoratgem a reciclar més, però, sobretot, a reduir la generació de residus

 

Cordialment,

Andrea Canelo Matito

Regidora de Serveis i Via Pública

Granollers, desembre de 2019. 

 


A partir del 2 de desembre:

On?

Illa de viannats ampliada

Ampliació illa vianants

Qui?

Obligatori per a grans generadors (l’incumpliment comportarà sencions)

Quan?

Dimarts, dijous i dissabte de 20 a 21 h (els festius no hi ha servei)

Com?

Plegar i lligar els cartrons o dins una capsa.

També aprofito per comentar-vos que ja està en marxa el concurs de fotografies de Nadal d'Instagram que organitzem cada any amb l'Ajuntament! Al blog de la nostra pàgina web trobareu les bases del concurs i els premis que estan en joc!! Us animem a participar, ja que les categories per participar són 🥂Gastronomia, 🎭Tradició, ⛲Carrers, decoració, comerç i il·lusió i pensem que pot donar visibilitat a l'associació i als comerços! Gràcies!Eviteu que s’escampi a la via pública.

També aprofito per comentar-vos que ja està en marxa el concurs de fotografies de Nadal d'Instagram que organitzem cada any amb l'Ajuntament! Al blog de la nostra pàgina web trobareu les bases del concurs i els premis que estan en joc!! Us animem a participar, ja que les categories per participar són 🥂Gastronomia, 🎭Tradició, ⛲Carrers, decoració, comerç i il·lusió i pensem que pot donar visibilitat a l'associació i als comerços! Gràcies!No barregeu amb altres residus.

També aprofito per comentar-vos que ja està en marxa el concurs de fotografies de Nadal d'Instagram que organitzem cada any amb l'Ajuntament! Al blog de la nostra pàgina web trobareu les bases del concurs i els premis que estan en joc!! Us animem a participar, ja que les categories per participar són 🥂Gastronomia, 🎭Tradició, ⛲Carrers, decoració, comerç i il·lusió i pensem que pot donar visibilitat a l'associació i als comerços! Gràcies!

 

Per a més informació:

Telèfon 93 842 66 70

serveis@granollers.cat

Ajuntament de GranollersConsorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *