Resum i Clipping de l’Ascensió 2018

RESUM
L’associació de botiguers Comerç de Dalt de Granollers ha participat un any més a la Fira de L’Ascensió de Granollers.

 

A continuació detallem alguns dels punts destacats.

 

– L’estand de l’associació estava ubicat a l’entrada principal de la carpa multisectorial, aquest any amb un espai de 48m2.

 

– S’han representat les diferents botigues de l’associació mitjançant una campanya tecnològica de vídeo en realitat virtual de totes les botigues associades que han vist més de 1000 persones durant la fira.

 

– S’ha presentat la fira Eco Gra 2018.

 

– S’ha presentat la 2a fase de la Campanya La Gent de Dalt.

 

– Han participat 8 associats amb estands propis a la fira, obtenint un descompte en el preu dels estands per ser associats.

 

– S’han realitzat 11 activitats (taller de pintura, conta-contes, taller de cuina per a nens…) a l’estand de Comerç de Dalt organitzades pels botiguers associats.

 

 

INFORMACIÓ MÉS DETALLADA
Vallès Oriental comenta en el vídeo ‘Especial Fira de l’Ascensió 2018’ que el nostre estand és un dels que més cridava l’atenció en la carpa multisectorial.

 

En aquesta imatge es pot veure als associats presents en la fira i l’estand de l’associació.

 

Comerç tecnològic
Aquest any hem volgut fer una proposta diferent. Una illa oberta, un espai polivalent, representant els 3 punts d’acció de l’associació i el principal és la borsa geganta de 4 metres d’altura, obra de Zinkers, realitzada per viure una experiència de realitat virtual, on convidàvem al públic a conèixer una mica més el comerç de proximitat de la zona nord de Granollers. Per a això, hem gravat vídeos en 360º de tots els comerços associats i carrers de la zona, alguns d’ells amb interaccions dels mateixos comerciants.

 

Jove vivint l’experiència de la realitat virtual en el nostre estand

 

Comerç de proximitat
El segon motiu, és una campanya anual que vam presentar en la setmana del comerç realitzada al març, organitzada per la Generalitat. Aquesta campanya està centrada en el comerç de proximitat, on a través retrats personals i entrevistes setmanals realitzats als comerciants associats, volem acostar-vos al comerç, que conegueu la part més personal de cada comerç i de les persones que treballen per satisfer les nostres necessitats del dia a dia.

 

Sis de els entrevistes realitzades de la campanya anual

 

Fires i activitats de la ciutat
El tercer motiu, és la presentació de la data de la 9ª edició de la fira Ressò Gra, una fira de l’ecologia i l’alternativa organitzada per l’associació al carrer Joan Prim de Granollers. Aquesta fira va dirigida a totes aquelles persones i empreses que tenen relació o que participin en aquest sector a Granollers, la comarca i Catalunya.

 

Zona de l’estand de l’associació on vam presentar la data de l’Eco Gra

 

Activitats realitzades a la fira
Durant els 4 dies que va durar la fira de l’Ascensió teníem un calendari d’activitats i tallers, ja que un altre dels motius pels quals hem muntat aquest stand era per tenir un espai polivalent perquè els associats presents poguessin realitzar tallers, exposicions, activitats… i d’aquesta manera no haver de contractar espais molt grans pels seus stands, un suport que hem volgut aportar un any més.

 

Taller de Super Xef, taller de cuina realitzat per Helen Doron

 

Finalment, un any més volíem agrair a tots els participants, assistents i a tots els que recolzeu al comerç de proximitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *