Rosa Milà (Fàrmacia Milà)

Desena entrevista de la campanya “La gent de Dalt“, aquesta vegada entrevistem a Rosa Milà de Farmàcia Milà, una persona que gaudeix amb la seva feina i amb el contacte amb la gent. La seva major satisfacció a la feina és la gratitud dels seus clients i ajudar a la gent és el que més li agrada.

La primera farmàcia que va obrir juntament amb la seva germana i ajuda dels pares va ser a Barcelona l’any 1992. El 2000 es van traslladar a Granollers i va ser com arribar a casa gràcies al tracte proper dels granollerins.

Coneix-la una mica més amb aquesta entrevista.

Com et descriuries?

Com una persona propera que gaudeix amb la seva feina i sobretot amb el contacte amb la gent. M’agrada ajudar i donar suport en les situacions que la nostra feina ens planteja.

 En quin moment de la teva vida vas decidir obrir un negoci propi?

Un cop acabada la carrera, juntament amb la meva germana i amb l’ajut dels nostres pares ens vàrem llançar a l’aventura de la farmàcia. En aquell moment va ser tot un repte però les dificultats i la manca d’experiència tot d’una es van convertir en una motivació extraordinària, una gran ànsia per seguir formant-nos i gaudir ajudant als demés.

 Tornaries a prendre la mateixa decisió?

I tant. Tot i que el temps et demostra que potser hi ha coses que es podrien fer d’una altra manera crec que mai ens penedirem del que som, del que tenim i de la gran il·lusió que suposa tirar endavant els reptes que ens anem marcant.

 Perquè Granollers?

Tot i que la primera farmàcia que vàrem tenir era a Barcelona, sempre ens va moure l’afany d’acostar-nos més a casa i com nosaltres som de Martorelles aquesta farmàcia ens va venir com anell al dit.
Penseu que estàvem a la zona alta de Barcelona però era un barri que semblava un poble, la gent ens coneixia i nosaltres els coneixíem a tots i a l’arribar a Granollers va ser una passada… En dos dies la sensació era la mateixa, era com anar a casa. S’agraeix tant trobar un tracte proper, senzill i respectuós, tot això només fa que facilitar la feina.

 Perquè a la zona de Comerç de Dalt?

En el nostre cas no vàrem poder triar, la Farmàcia del Passeig de la Muntanya era la que era i com ja he dit, va ser com arribar a casa.

 Com valores el vincle amb el client?

El tracte amb la gent és enriquidor, fa que valoris qui ets, que pots oferir i sobretot com pots ajudar.
Penseu que en el nostre àmbit moltes vegades es tracten aspectes de la vida una mica colpidors, que tot el que té a veure amb la salut és molt particular i a vegades no és secret però si cal recórrer a un tracte molt respectuós. M’agrada pensar que a la nostra farmàcia la gent troba no només un bon consell sinó també un somriure, una bona paraula o un ambient relaxat on s’escolta i es deixa parlar quan ho necessiten.

 Quina reacció et satisfà més dels teus clients?

La gratitud. Ajudar és el que més ens agrada.

 Com ha canviat el teu entorn de quan vas obrir el teu negoci a ara?

L’entorn és el mateix, perquè seguim treballant a peu de carrer però cada cop és més necessari formar-se en noves tecnologies i estar a l’última quant a novetats.

 Quan penses en com et vols mostrar al públic, que t’agradaria que et veiessin de tu?

Com bones professionals compromeses amb la feina.

 

 Creus que la “atenció al client” s’ha substituït per les compres online i grans superfícies?

Com ja he dit, en el nostre sector segueix essent molt important el tracte personalitzat.

 Quins han estat els majors obstacles que has tingut de superar per arribar a  consolidar el teu  negoci?

Hem estat de sort i sempre hem tingut gent al voltant molt compromesa i amb ganes de donar-ho tot per tirar el negoci endavant.

 Què creus que la gent no sap dels comerciants?

Que intentaran sempre donar la millor resposta a les seves inquietuds.

 Què li diries a un nou emprenedor?

Que no defalleixi, que es formi, que volti per veure que es fa fora del seu negoci, que sigui honest amb el que ofereix i sobretot que gaudeixi. No hi ha res millor que gastar el teu temps, el teu coneixement i la teva energia en una activitat que t’agradi tant com a mi m’agrada la meva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *